top of page
Kids Running

kids & teens

Vi vill att träning ska vara kul och har därför tagit fram träningsprogram specifikt utformade för barn. Våra tränare har erfarenhet av hälsa och träning för barn, och erbjuder flera klasser på våra anläggningar i Mölndal och Lindholmen.

Chilren During Physical Education Lesson
kids 7-11 år

Barnen i den denna gruppen tränar på bra utförande av funktionella och atletiska rörelser med fokus på att ha kul! Superb Kids strävar mot att barnen skall bli fysiskt förberedda i allmänhet. CrossFit nämner tio allmänna fysiska färdigheter (styrka, balans, koordination, flexibilitet, uthållighet, snabbhet, smidighet, kraft, kondition och noggrannhet) och vi tränar på alla för att göra barnen förberedda på de krav som livet och framtida fysiska aktiviteter ställer.


Vi tränar enligt en välplanerad programmering där alla crossfit övningar ingår. Med anpassade övningar och vikter beroende på barnets ålder, fysik och kunskap.


Terminen är 15 tillfällen.

För mer information maila oss på info@superbcf.se 

teens 12-16 år

För våra äldre barn/teens lär vi ut lämplig form och mekanik i funktionella och atletiska rörelser i en programmering gjord för att förbättra resultat och kunna hantera samtliga crossfit övningar.

 
Varje barn instrueras på sin egen nivå, så att varje individ får utmaning och utveckling vid varje tillfälle. Vi utbildar barnen till att vara allmänt fysiskt förberedda inom de tio färdigheterna – styrka, balans, koordination, flexibilitet, uthållighet, snabbhet, smidighet, kraft, kondition och noggrannhet. 

Vi tränar allt från explosivitet, styrketräning, uthållighetsträning, gymnastik, tyngdlyftning och annat spännande, hela tiden med fokus på att ha roligt tillsammans.

 
Vi förbereder dem även för att gå in i vuxengruppen när de uppnått den åldern. 

För mer information maila oss på info@superbcf.se 

pexels-mary-taylor-5896830.jpg

Boka kids & teens träning

bottom of page