Kids Running

kids & teens

Vi vill att träning ska vara kul och har därför tagit fram träningsprogram specifikt utformade för barn. Våra tränare har erfarenhet av hälsa och träning för barn, och erbjuder flera klasser på vår anläggning i Mölndal.

Chilren During Physical Education Lesson
mölndal kids 7-11 år

Barnen i den denna gruppen tränar på bra utförande av funktionella och atletiska rörelser med fokus på att ha kul! Mölndal Kids strävar mot att barnen skall bli fysiskt förberedda i allmänhet. CrossFit nämner tio allmänna fysiska färdigheter (styrka, balans, koordination, flexibilitet, uthållighet, snabbhet, smidighet, kraft, kondition och noggrannhet) och vi tränar på alla för att göra barnen förberedda på de krav som livet och framtida fysiska aktiviteter ställer.


Vi tränar enligt en välplanerad programmering där alla crossfit övningar ingår. Med anpassade övningar och vikter beroende på barnets ålder, fysik och kunskap.


Denna grupp kör en gång i veckan Söndagar 14.00-14.45 och 15.00-15.45


Terminen är 15 tillfällen.

mölndal teens 12-16 år

För våra äldre barn/teens lär vi ut lämplig form och mekanik i funktionella och atletiska rörelser i en programmering gjord för att förbättra resultat och kunna hantera samtliga crossfit övningar.

 
Varje barn instrueras på sin egen nivå, så att varje individ får utmaning och utveckling vid varje tillfälle. Vi utbildar barnen till att vara allmänt fysiskt förberedda inom de tio färdigheterna – styrka, balans, koordination, flexibilitet, uthållighet, snabbhet, smidighet, kraft, kondition och noggrannhet. 

Vi tränar allt från explosivitet, styrketräning, uthållighetsträning, gymnastik, tyngdlyftning och annat spännande, hela tiden med fokus på att ha roligt tillsammans.

 
Vi förbereder dem även för att gå in i vuxengruppen när de uppnått den åldern. 


Denna grupp tränar söndagar  i en grupp 16.00-17.00 och tisdagar delade i två grupper 18-30-19.30 samt 19.15-20.15

pexels-mary-taylor-5896830.jpg

tränare

Female Trainer

Marie Gentzel

Marie har 2 egna barn och har tränat Crossfit sedan 2015. Hon är en tidigare gymnast och ryttare och har tränat yngre ryttare i både dressyr och hoppning i ca 20 år. Marie har coachat Crossfit Kids ihop med Kim i 4 år. 

  • Black Twitter Icon
Trainer with Grey Top

kim annmark

Kim har 3 egna barn och har tränat Crossfit sedan 2013. Han är certifierad Eleiko Functional trainer stage 1, Medicinsk Massageterapeut, och tidigare truppgymnastikledare. 
Kim har coachat Crossfit Kids ihop med Marie i 4 år. 

  • Black Twitter Icon