top of page

vår anläggning

Anläggningen ligger ca 50 meter från Krokslättstorg där både bussar och spårvagn passerar. Man kan även parkera fritt inom vårt område.

 

I entrén möts man av vårt vardagsrum och shop, där har vi en tystare yta där man kan arbeta eller socialisera. I hallen möts man av en lokal med härlig rymd och öppen yta späckad med all utrustning man kan önska för att ta träningen till nästa nivå.

 

Lokalen är uppdelad i tre ytor!

Två parallella klassytor med varsin skärm för dagens programmering. Den tredje ytan är dedikerad Open-gym (självklart får man köra på alla ytor när det inte är klasser). I lokalen finns också en noggrant utvald uppsättning av klassiska “gymmaskiner” som komplement till den dagliga träningen och Rehab/Prehab.

 

Ca 6 månader om året kan vi glädjande nog hålla den stora porten öppen för fullskalig Crossfit utomhus.

 

Tillbaka i lokalen hittar vi utöver omklädningsrum, ett kök och möjligheter till att både köpa och värma mat. Där finns också kaffe till familjen (våra medlemmar).

image0.jpeg
Superb Crossfit Mölndal Logo

BOX MANAGER

PastedGraphic-1.tiff
Vladan JovanoviC

Vladan Jovanovic har brunnit för träning och hälsa under större delen av sitt liv. Han har en lång lista av erfarenhet som startade redan som liten då han spelade fotboll på hög nivå. Sedan dess har han arbetat som personlig tränare och grupptränings-instruktör på diverse olika gymkedjor, bedrivit bootcamps utomlands etc. 

 

Han har de senaste 10 åren drivit eget företag i Stockholm inom träning och hälsa och för 8 år sedan hittat sin senaste passion CrossFit. Nu är han äntligen hemma i Göteborg igen och boxmanager hos oss på SEPERB  CrossFit Mölndal. 

 

Vladan har utbildningar inom 

Crossfit level 1 

Olympiska lyft 

Gymnastik

Pass på mölndal

Class schedule at Superb Crossfit Mölndal

Kort på Mölndal

hitta till oss

adress

Åbäcksgatan 8

43167 Mölndal

 

öppettider

Obemannade öppettider:      

Bemannade tider vardagar:  

05:00 - 23:00

06:00 – 08:00 

11:00 – 14:00

16:00 – 21:00

Kontakt

info@superbcf.se

Tel 073-4220868

följ oss på instagram

Prova på knapp
bottom of page