vår anläggning

Anläggningen ligger ca 50 meter från Krokslättstorg där både bussar och spårvagn passerar. Man kan även parkera fritt inom vårt område.

 

I entrén möts man av vårt vardagsrum och shop, där har vi en tystare yta där man kan arbeta eller socialisera. I hallen möts man av en lokal med härlig rymd och öppen yta späckad med all utrustning man kan önska för att ta träningen till nästa nivå.

 

Lokalen är uppdelad i tre ytor!

Två parallella klassytor med varsin skärm för dagens programmering. Den tredje ytan är dedikerad Open-gym (självklart får man köra på alla ytor när det inte är klasser). I lokalen finns också en noggrant utvald uppsättning av klassiska “gymmaskiner” som komplement till den dagliga träningen och Rehab/Prehab.

 

Ca 6 månader om året kan vi glädjande nog hålla den stora porten öppen för fullskalig Crossfit utomhus.

 

Tillbaka i lokalen hittar vi utöver omklädningsrum, ett kök och möjligheter till att både köpa och värma mat. Där finns också kaffe till familjen (våra medlemmar).

Heavy Lifting
Superb_crossfit_2-03.png

Head coach

Nat Maylott  - coach mölndal.jpg
Nat Maylott

Nat har en lång och gedigen erfarenhet av kost och träning. Han har 14 års erfarenhet som personlig tränare och coach inom styrka, crossfit, kondition, och näringshälsa.

Nat kan hjälpa dig med personlig träning för individ, grupp, eller företag, kostrådgivning, massage, samt graviditetsträning.

Pass på mölndal

molndal-schema.png

hitta till oss

adress

Åbäcksgatan 8

43167 Mölndal

 

öppettider

Obemannade öppettider:      

Bemannade tider vardagar:  

05:00 - 23:00

06:00 – 08:00 

11:00 – 14:00

16:00 – 21:00

Kontakt

info@superbcf.se

Tel 073-4220868

följ oss på instagram

superb-knapp-1.png