top of page

vår anläggning

Anläggningen ligger ca 50 meter från Krokslättstorg där både bussar och spårvagn passerar. Man kan även parkera fritt inom vårt område.

 

I entrén möts man av vårt vardagsrum och shop, där har vi en tystare yta där man kan arbeta eller socialisera. I hallen möts man av en lokal med härlig rymd och öppen yta späckad med all utrustning man kan önska för att ta träningen till nästa nivå.

 

Lokalen är uppdelad i tre ytor!

Två parallella klassytor med varsin skärm för dagens programmering. Den tredje ytan är dedikerad Open-gym (självklart får man köra på alla ytor när det inte är klasser). I lokalen finns också en noggrant utvald uppsättning av klassiska “gymmaskiner” som komplement till den dagliga träningen och Rehab/Prehab.

 

Ca 6 månader om året kan vi glädjande nog hålla den stora porten öppen för fullskalig Crossfit utomhus.

 

Tillbaka i lokalen hittar vi utöver omklädningsrum, ett kök och möjligheter till att både köpa och värma mat. Där finns också kaffe till familjen (våra medlemmar).

Heavy Lifting
Superb Crossfit Mölndal logo

Head coach

Superb Crossfit Lindholmen head coach Emelie Lundberg
Emelie lundberg

Emelie har tränat Crossfit sedan 2012 och coachat sedan 2014. Hon har genom åren skaffat sig en gedigen tävlings erfarenhet. 

 

Utöver Crossfit är hon utbildad fysioterapeut, massör och PT. Hon brinner för att hjälpa människor att nå sina mål inom träning/hälsa. Inom fysioterapin arbetar Emelie mestadels med rehab patienter som är i senare skedet av rehab för att möjliggöra återgång till idrott/fysisk aktivitet. 

 

Som personlig tränare/coach är Emelies mål att hennes klienter skall nå sina personliga livsstils- /träningsmål genom individ/grupp anpassad programmering.

Pass på mölndal

Class schedule at Superb Crossfit Mölndal

Kort på Mölndal

hitta till oss

adress

Åbäcksgatan 8

43167 Mölndal

 

öppettider

Obemannade öppettider:      

Bemannade tider vardagar:  

05:00 - 23:00

06:00 – 08:00 

11:00 – 14:00

16:00 – 21:00

Kontakt

info@superbcf.se

Tel 073-4220868

följ oss på instagram

superb-knapp-1.png
bottom of page