top of page

våra pass

Våra dagliga pass är uppdelade i två delar. Strength och Intensity. Utöver dessa har vi även Team, Hero , Run Coaching, Mobility, Next Level, samt Hometraining att erbjuda.

DSC07784.JPG
strength

Strength-passen sträcker sig över ett kvartal, där vi varje månad arbetar med olika repsantal för att i slutet av kvartalet ta oss an en testperiod på två veckor. Varje dag attackerar vi en specifik muskelgrupp och rörelse. En vecka kan till exempel se ut på följande sätt; squat, clean, deadlift, snatch, pressar.

intensity

Intensity-passen följer den muskelgrupp/rörelse som vi har på Strength-passet den dagen. Är det marklyft på strength kommer intensity-passet följa dess fotspår genom en flåsig metcon med till exempel kettlebell swingar, boxhopp, rodd etc alltså samma muskelgrupp/rörelse och övningar som arbetar parallellt med dessa.

våra_pass_intensity.jpg
Heavy Weight Lifter
superb next level

S next level utförs av de som önskar träna litet extra utöver de sedvanliga passen, och kanske siktar mot en tävling. Här ingår litet extra cardio, styrka, skill och metcons. Detta utförs på egen hand, utanför passen.

team-lördagar

På lördagarna byter vi 30 minuters-pass mot 90 minuters-pass, vi arbetar i team om 2–3. Det är en längre metcon som efterliknar intensityn med en kombination mellan mycket flås och styrka.

Team_lördagar_under_våra_pass.jpg
våra_pass_Hero_söndag.jpg
hero - söndagar

På söndagarna har vi enligt traditionell CrossFit-anda en Hero wod. En Hero workout är en hyllnings workout skapad efter en militär eller blåljuspersonal som avlidit i tjänst.

run coaching

Två gånger i veckan erbjuder vi coachad löpträning med fokus på att förbättra din löpteknik och kondition. Varje tillfälle startar med uppvärmning och innefattar unika intervaller som är genomförbara oavsett tidigare löpvana.

0649D544-242D-48AF-A4B7-490EDAF70554.png
mobility

Crossfit innebär mycket explosiva övningar och kroppen kräver omväxling för att utvecklas. I vår yogainspirerade mobility varvar vi längre statiska positioner med lugna rörlighetsflöden.

boka pass

För att boka pass behöver man ha ett aktivt medlemskap (betalt medlemskap eller prova på). Du som är medlem klickar på bokningsknappen nedan och loggar in på Wondr. Är du inte medlem kan du bli det genom att klicka på knappen "Bli medlem". 

superb-knapp-1.png
bottom of page