top of page

våra pass

Våra dagliga pass är uppdelade i två delar. Strength och Intensity. Utöver dessa har vi även Team, Hero , Run Coaching, Mobility, Next Level, samt Hometraining att erbjuda.

DSC07784.JPG
strength

Strength-passen sträcker sig över ett kvartal, där vi varje månad arbetar med olika repsantal för att i slutet av kvartalet ta oss an en testperiod på två veckor. Varje dag attackerar vi en specifik muskelgrupp och rörelse. En vecka kan till exempel se ut på följande sätt; squat, clean, deadlift, snatch, pressar.

intensity

Intensity-passen följer den muskelgrupp/rörelse som vi har på Strength-passet den dagen. Är det marklyft på strength kommer intensity-passet följa dess fotspår genom en flåsig metcon med till exempel kettlebell swingar, boxhopp, rodd etc alltså samma muskelgrupp/rörelse och övningar som arbetar parallellt med dessa.

våra_pass_intensity.jpg
Team_lördagar_under_våra_pass.jpg
team-lördagar

På lördagarna byter vi 30 minuters-pass mot 90 minuters-pass, vi arbetar i team om 2–3. Det är en längre metcon som efterliknar intensityn med en kombination mellan mycket flås och styrka.

hero - söndagar

På söndagarna har vi enligt traditionell CrossFit-anda en Hero wod. En Hero workout är en hyllnings workout skapad efter en militär eller blåljuspersonal som avlidit i tjänst.

våra_pass_Hero_söndag.jpg
0649D544-242D-48AF-A4B7-490EDAF70554.png
run coaching

Två gånger i veckan erbjuder vi coachad löpträning med fokus på att förbättra din löpteknik och kondition. Varje tillfälle startar med uppvärmning och innefattar unika intervaller som är genomförbara oavsett tidigare löpvana.

mobility

Crossfit innebär mycket explosiva övningar och kroppen kräver omväxling för att utvecklas. I vår yogainspirerade mobility varvar vi längre statiska positioner med lugna rörlighetsflöden.

våra oass - mobility.jpeg
våra pass - ny box - oly _edited.jpg
olympiska lyft

Fördjupning i de olympiska lyften, ryck och stöt.

Vi övar på grundpositioner, teknikträning och styrketräning för att förbättra oss i samtliga olympiska övningar. 

gymnastik

Fördjupning i övningar såsom muscle up, handstand push ups, toes to bar m.m. Vi övar på grundpositioner, teknikträning och styrketräning för att förbättra oss i samtliga gymnastiska övningar. 

våra pass - gymnastik - använd den övre delen så man ser hele den hängande tjejen_edited.j

boka pass

För att boka pass behöver man ha ett aktivt medlemskap (betalt medlemskap eller prova på). Du som är medlem klickar på bokningsknappen nedan och loggar in på Wondr. Är du inte medlem kan du bli det genom att klicka på knappen "Bli medlem". 

Prova på knapp
bottom of page