tjänster

Vi erbjuder en rad olika tjänster relaterade till hälsa och träning. Vi anpassar oss alltid till din fysik och dina specifika behov. Många tjänster ger maximal effekt när när de kombineras, t.ex. PT med kostschema. Kontakta oss så tar vi fram ett personligt förslag till just dig.

felix - personlig träning.jpg
personlig träning

Oavsett tidigare erfarenhet kan du få hjälp med det du önskar att förbättra inom din träning tillsammans med en coach. Det kan vara både kortsiktiga och långsiktiga mål inom allt från ökad styrka till teknikträning.

individuellt träningsschema

Alla har inte samma förutsättningar eller visioner, därför är det viktigt att vi tränar på de delar som du vill eller behöver förbättra för att du skall kunna uppnå ditt mål.

PHOTO-2021-02-24-21-46-46 3.jpg
kostschema.jpeg
kostrådgivning & kostschema

Ett individuellt kostschema anpassat efter dig, dina behov och förutsättningar. Allt för att du skall få ut de absolut bästa resultatet från din träning.

massage

Massagen har en intensiv karaktär och syftar till att mjuka upp spända och stela muskler. Med hjälp av triggerpunktsbehandling fokuserar massagen på att nå djupt ner i dina muskler och därmed arbeta igenom dina problemområden. I samråd med massören anpassas varje behandling specifikt efter dig och dina behov.

Sports Injury
superb-knapp-1.png